13 Mart 2010 Cumartesi

Spider Man 3 - Örümcek Adam 3 film izle

Tür: Aksiyon , Fantastik , Macera , Romantik, Gerilim, Suç
Yönetmen : Sam Raimi Senaryo : Sam Raimi, Stan Lee (Kitap), Alvin Sargent, Steve Ditko (Kitap), Ivan Raimi
Oyuncular : Kirsten Dunst, Elizabeth Banks, Bryce Dallas Howard, James Franco, James Cromwell, Tobey Maguire, Thomas Haden Church, Topher Grace, Dylan Baker, Bill Nunn, Bruce Campbell, Rosemary Harris, J.K. Simmons, Ted Raimi, Theresa Russell, Gregg Daniel, Kathryn Bryding, Joe Virzi, Margaret Laney
Yapımcı : Avi Arad, Laura Ziskin, Grant Curtis Görüntü
Yönetmeni : Bill Pope

Filmin Konusu : Peter Parker en sonunda Mary Jane e duyduğu tutlu dolu aşkka ve süper kahramanlık görevleri arasındaki dengeyi kurmuştur. Ancak herşey yolunda giderken ne olduğu belli olmayan siyah bir güç Peter Parker'i etkisi altına alır ve Kostümü artık siyah olmuştur. Güçlerinde ise inanılmaz bir artma ve içindeki kibir ve aşırı güven duygusu ön plana çıkmaya başlar.

Değer verdiği şeyleri ihmal etmeye başlar. Bugüne kadar karşısındaki en kötü kahramanlar Kum adam ve Venom ise benzersiz güçler edinip İntikam ateşi ile yanarlarken, bir taraftanda eski dostu Hanry Osborne'da boş durmamaktadır. Velakin Örümcek adamın düşmanlarından çnce kendi içinde bir savaş vermesi onu nkahraman yapan duyuları geri kazanması gerekmektedir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder