9 Aralık 2009 Çarşamba

Aşk Ateşi Filmini izle


Aşk Ateşi altyazısı, Aşk Ateşi bedava izle, Aşk Ateşi film izle, Aşk Ateşi full izle, Aşk Ateşi izle, Aşk Ateşi netten izle, Aşk Ateşi online izle, Aşk Ateşi seyret, Aşk Ateşi tr altyazılı izle, Aşk Ateşi tr dublaj izle Google Kelimeleri: Aşk Ateşi izle, Aşk Ateşi online izle, Aşk Ateşi online seyret, Aşk Ateşi türkçe dublaj, Aşk Ateşi filmini izle, Aşk Ateşi filmini seyret

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 12 Haziran 2009
Yönetmen : Guillermo Arriaga
Senaryo : Guillermo Arriaga
Görüntü Yönetmeni : Robert Elswit
Müzik : Hans Zimmer
Yapım : 2008, ABD , 106 dk.
Oyuncular
Charlize Theron (Sylvia) , Kim Basinger (Gina) , Jennifer Lawrence (Mariana) , José María Yazpik (Carlos) , Joaquim de Almeida (Nick)
Amores Perros, 21 Grams, Babel gibi filmlere imza atan usta yazar Guillermo Arriga tarafından yazılan ve yönetilen bu film de diğer filmler gibi çoklu bölüm tarzında beyaz perdede karşımıza çıkacak.
İçinde anne ve kızın bulunduğu ikiye bölünmüş olan filmde Sylvia, çocukluğu çok zor geçen genç kadınla bağ kurmaya çalışıyor.
Guillermo Arriga, daha önceki filmlerinin yönetmenliğini yaptığı Alejandro González Iñárritu’dan ziyade bu filmi kendi için yazdığını ifade etti. 11 yıllık yazarlıktan sonra yönetmenliğe de soyunan Guillermo Arriga, bu yeni aşk filmiyle festivallerde yine isminden çok söz ettirdi…














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder